Over mij en Pin Pillow

 

Hi !

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Mijn naam is Bibi en ik ben 30 jaar oud. Ik ben moeder van de twee leukste, liefste en grappigste kindjes. Ik woon samen met mijn gezin in Zwijndrecht. Ik werk al 8 jaar in de kinderopvang op het leukste kinderdagverblijf van Nederland ''al zeg ik het zelf'' en heb het daar ongelooflijk naar mijn zin. Naast mijn passie voor mijn werk als kinderjuf hou ik ook ontzettend veel van mijn hobby en dat is ''borduren / producten maken op de naaimachine''. 

 

Sinds ik moeder ben geworden 10 jaar geleden ben ik begonnen met het werken achter een naaimachine. Ik begon hier al snel mijn rust, ontspanning, creativiteit en plezier uit te halen. Nu 10 jaar en 2 cursussen verder ben ik toch maar begonnen met een webshop. Dit ook omdat veel mensen en vrienden om me heen erg enthousiast zijn over mijn producten en mijn creativiteit. Dit wil ik graag met iedereen delen zeker als ik er mensen zo blij mee kan maken. 

 

10 Jaar geleden begon ik met de naaimachine van mijn moeder en deze gebruik ik nog steeds met heel veel plezier. Afgelopen jaar wilde ik een stapje verder en kocht ik zelf mijn eerste naai/borduurmachine van het merk brother waar ik zo ontzettend blij mee ben. Dit maakt het personaliseren van producten nog makkelijker, netter en leuker.  

 

Ik wil je van harte uitnodigen om een kijkje te nemen op mijn website. Vragen stellen en ideeën delen mag altijd via het contactformulier dan kijken we samen hoe we jouw wensen het beste en mooiste kunnen realiseren. 

 

Ik wil je bedanken voor het bestellen bij Pin Pillow. Hier maak je niet alleen jezelf of een ander heel blij mee,

maar ook mij met het supporten van mijn small business droom.

 

Liefs,

Bibi